Дъмпела се страхувал от бащата на Благой Иванов – Багата,


Дъмпела се страхувал от бащата на Благой Иванов – Багата, съобщи  адвокатът на задържания – Радост Караиванова. Според нея основните притеснения на клиента й идвали от факта, че родителят на наръгания преди повече от месец самбист е влиятелен полицай, който лесно може да манипулира следствието.

„Страх ме е от бащата на Багата, защото той е сериозен човек и има доста връзки в полицията. Не съм аз надупчил Благой, просто се скарахме и в един момент нещата излязоха извън контрол” – споделил Даниел Стефанов пред адвокатката.

Тя заявява, че Даниел непрекъснато се интересувал от състоянието на ММА боеца и искрено се радвал, когато вестниците пишели, че се подобрява. Непрекъснато сипел пожелания за скорошно излекуване и искрено се надявал да излезе от болницата в най – скоро време.

Според Радост Караиванова, Дъмпела научил от свои източници, че в разследването на побоя в нощното заведене, вече са се намесили колегите от ГДБОП на бащата на Благой. Това според арестувания можело лесно да доведе до манипулиране на резултатите и множество спекулации.

„Последния път като отидох при Дъмпела, той беше доста притеснен от този факт. Откровено се страхува, че нещата могат да се преиначат, защото от известно време насам, следствието се води от бившите колеги на бащата на Благой. Първоначално те се отдръпнаха, но напоследък събитията рязко се промениха”

Караиванова допълва, че вече е внесла искане за промяна в мярката за неотклонение на Даниел. Прокуратурата обаче забавила гледането на молбата с повече от двадесет дни и се очаква решението на съда да се вземе след празниците. Адвокатката е категорична, че Дъмпела трябва да излезе на свобода, защото последните трима свидетели дали показания в негова полза, а това значело наличие на нови обстоятелства.

Прокурорите обаче все още са на мнение, че именно Даниел Стефанов е извършителят на опитът за убийство. Според тях налице са достатъчно доказателства, които да потвърдят вината на младежа и да го натикат в затвора за повече от десет години.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Поверително от коктейла на Louis Vuitton
Модерните клюки:Жизел Бюндхен за Versace Jeans
Дженифър Анистън получи звезда на "Алеята на славата"
Български модел умира в Америка

Напиши коментар