Елена Паришева и Ивелин Попов се разделят


Според информация на български ежедневник откакто  станаха родители през декември  привикналата на бурен живот и купони Елена е като затворничка отвъд Босфора.

Въпреки че националът купи и обзаведе апартамент за певицата и сина си, след раждането той предпочете да ги вземе със себе си  в Турция.

Това обаче било против волята на Паришева. Певицата имала други планове за след бременността си. Елена искала веднага да поднови кариерата си, тъй като през деветте месеца се покри напълно, което неминуемо се отрази отрицателно на славата й.

Точно на тази тема били семейните скандали. Елена била категорична, че трябва да съчетава и майчинството, и фолк кариерата си. Докато футболистът настоявал тя да се посвети изцяло на сина им, а не да се върне там, откъде той я измъкна – кръчмите, в които пиячите бъркат в деколтето й и я шляпат по задника.

Напрежението между двамата родители ескалирало в края на миналия месец, върви слух. Отлъчена от приятелите си, участията и професията си, Елена не издържала, събрала няколко куфара с багаж на себе си и на сина си и подготвила бягство от Газиантеп.

Тайно от Попето певицата купила самолетни билети, като планът й бил да напусне Турция, докато футболистът бил на лагер преди мач. Разиграло се обаче истинско холивудско преследване. Майката натоварила сина си в такси, но съсед от комплекса, в който семейството живее, от любопитство телефонирал на национала защо не му е споделил, че планира пътуване.

Така по случайност Ивелин Попов узнал какви ги е наумила майката на сина му. От базата на „Газиантеп“ нападателят изпратил двама служители на клуба на летището, за да свалят от самолета бегълците.


Подобни статии:

КЛЮКИ:Сина на Марион Котийар е нейно копие (снимки)
Клюки и Мода ръка за ръка:Кристен Стюарт за Vanity Fair - зад кулисите
Силиконовите гърди навършиха 50 години
Дъмпела се страхувал от бащата на Благой Иванов – Багата,

Напиши коментар