Има ли апетитите Слави Трифонов към Рачков и Мария Игнатова?


Войната между Би Ти Ви и „Глобъл  филмс“ продължава, след пресконференции, компромати , та чак до съд, сега се е стигнало до там, че един от най – големите галеници на медията, Слави Трифонов  иска да привлече  едни от най – доверените хора на Маги Халваджиян, а именно Рачков и Мария. Дългия отдавна чака  момента, в който най-голе­мите му конкуренти в Би Ти Ви  – братята Маги и Джуди, ще бъдат вън  от телевизията, и вече се  готви да заеме и  тяхното ефирно време.

Докато продуцентската компания на братята Халваджиян – „Глобъл филмс“, си търси изход от ситуацията, за да запази най-популярните си  лица, учиндолският шоумен предприемчиво крои планове. Ще припомним, че преди еки­път на „Господарите“ да стъпи в Би Ти Ви, телеви­зията бе поделена основ­но от две продуцентски компании – „Седем осми“ на Слави и „Дрийм тийм“ на Росен Петров и Евтим Милошев. Именно те пра­веха и най-гледаните раз­влекателни предавания и риалити формати. Новодошлите братя обаче успяха да объркат сметките на Дъл­гия, който вместо да се чувства като хегемон на вечерните забавления, малко по-малко отече от зрителския интерес. Дори благотворителната кампания „Великолепна­та шесторка“ 2 бе предло­жена на екипа на „Глобъл филмс“, пренебрегвайки старите кучета в телевизията.

Усещайки все повече  конкуренцията в лицето на „Глобъл филм“,  Слави така силно се  зарадва на новия статут на Халваджиян и компания, а именно персона нон грата .

Враждата между про­дуцентите обаче далеч не е така свежа. Тя да­тира още от времето, по което „Господари на ефи­ра“ се излъчваше по Нова телевизия. Тогава Дългия трепереше от яд, че раз­влекателното шоу си поз­волява да излъчва кадри от неговото собствено предаване, без да пла­ща. Адвокатите на Три­фонов подадоха няколко иска срещу конкурентите си и вече дълги години делата се точат в съда, допълнително обтягайки отношенията  между Слави и Маги. Неотдавна Халваджиян призна, че Трифонов се е опитвал да го накара да му плати и да подпишат споразумение, за да не го води на съд. Магърдич обаче се заинатил и пожелал всичко да се уреди по правовия път.

Според запознати веднага щом усетил възмож­ността да постави кон­курента си на колене, водещият на вечерното шоу започнал да крои планове как да го напра­ви. Слави дори имал идея през есента заедно с еки­па си отново да даде тон с някой риалити формат.

Замяната на един от съ­диите в „България търси талант“ – Магърдич с ак­тьора Краси Радков също издава, че Дългия е по­вече от ентусиазиран от идеята да забие нож на своя враг. Освен това оба­че Трифонов планирал да се опита да измъкне от Халваджиян и най-харес­вания актьорски тандем в последните години – Ма­рия Игнатова и Димитър Рачков. Шоуменът бил готов да предложи на двойката огро­мни хонорари, само и само да успее да ги привле­че в екипа си. Така старата идея на Дългия да има жена в комедийния си екип най-накрая ще получи шанс да се реа­лизира.

Какво точно, ще се случи само времето, ще покаже!Факт е обаче, че след падането на предаванията на „Глобъл  филмс“, сега за сега Трифонов поема глътка свеж въздух в „своята“ си телевизия.


Подобни статии:

Ева Лонгория с Харпър Бекъм на ръце
Как да влияем върху съдбата си
Кристиано Роналдо и Ирина Шейк: романтична вечеря в Мадрид
Ръка за ръка:Анджелина Джоли и Брат Пит вечеряха в Австралия

Напиши коментар