Анджелина Джоли изневерила на Брад Пит


Актрисата решила да признае на бъдещия си съпруг, че му е слагала рога.

Актрисата Анджелина Джоли решила да признае на бъдещия си съпруг, че му е изневерила, издадоха източници, близки до холивудската двойка.

Приятел на Анджелина, който настоял да остане анонимен, разкри пред медиите, че актрисата е взела решението да направи това признание съвсем скоро, докато Брад бил във Франция и организирал сватбата им. Звездата искала да сключи брак без никакви тайни от него, за това споделила с него, че преди повече от пет години го е излъгала с друг мъж.

Изневярата станала през 2005 г., когато двамата вече живеели заедно. Било изминало много малко време от раздялата на Пит и Дженифър Анистън и Анджелина още поддържала контакт със стар любовник. Името му не се съобщава.

Решението да му признае не било лесно, но многодетната майка искала да започне нов живот като негова съпруга без никакви тайни помежду им. Брад останал поразен от откровенията на своята половинка и се почувствал ужасно, разказал същият източник.

Актьорът й казал, че ако не били шестте им деца, сигурно щял да постъпи по различен начин. Анджи обаче не съжалява за признанието, което криела толкова много години

 


Подобни статии:

Честит рожден ден на голямата Татяна Лолова
Роберто Кавали писа в Twitter за сватбената рокля на Дженифър Лопес
Тодор Славков в една много емоционална седмица в "Черешката на тортата"
МАНОЛО БЛАНИК

Напиши коментар