Виолета Сечкова провали конкурса „Мис България“?


Виолета Сечкова съсипа конкурса “Мис България“  и е доста вероятно да ни дисквалифицират от “Мис Свят“ заради нарушения в регламента за избор на нашата представителка, коментира Антония Петрова.

Скандалната бивша носителка на короната обвини организаторите от “Ноу фрейм медия“, че експлоатират момичетата, за да печелят от реклама, а после ги захвърлят.

Откакто продуцентската фирма на Виолета Сечкова и Емил Кошлуков купиха правата за “Мис  България“ , най – авторитетния конкурс за красота у нас се превърна в жалка картинка, заявиАнтония Петрова. Тазгодишното издание обаче беше пълен потрес. Бяха допуснати сериозни нарушения в избора на победителката, които могат да доведат до изгонването ни от “Мис Свят“, смята Петрова.

Правилата за определянето на “Мис България“ са съобразени с регламента на световния конкурс. Според Антония Петрова обаче, това не се е случило тази година. При провеждането на конкурса са били допуснати груби нарушения, като например, че победителката Ина Манчева, не беше излъчена от определения топ 5.

Последвалият скандал с отнемането на короната й и присъждането й на втората Габриела Василева, също може да доведе до дисквалификацията ни от “Мис Свят“.

Антония Петрова заяви, че организаторите използват кандидатките, за да трупат пари от реклама по време на риалити шоуто. После победителката е обречена на забрава, защото не се промотира достатъчно. Кой си спомня за “Мис България“ 2011 Ваня Пенева? Същото ще стане и с Габриела Василева, предрича Петрова.

Втората подвластичка пловдивчанката Паула Коленцова бойкотира продуцентите след края на конкурса. Организаторите я заплашиха, че ще й вземат короната, ако не изпълнява договора си с тях. На Коленцова обаче хич не й дреме. Красавицата се прибра в родния Пловдив и не вдига телефоните на продуцентите. Майка й заяви, че се готви за кандидатстване в чужбина и не й се занимава повече с конкурса. Близки на Коленцова  обаче, издадоха, че короната й била обещана лично от Вили Сечкова в частен разговор. Пловдивски бизнесмен пожелал да спонсорира конкурса, ако съгражданката му спечели. Това обаче не се случило.

В същото време короната била спазарена с Габриела, която е представителка на УНСС и е печелила конкурса за красота в университета. Тъй като ректора е близък със съпруга на Сечкова – Сашо Сталийски, се разбрали Василева да победи. Габриела спечелила, естествено, вота на журито. Изненадващо обаче, гласуването на публиката било в полза на Ина Манчева. Емил Кошлуков обяви, че вота на зрителите бил отменен в последствие, след като се разбрало, че за ученичката от Враца гласували от Бангладеш и Пакистан.

Посрамената Ина Манчева се е затворила в дома си и отказва коментари по темата. 17 – годишното момиче споделило само, че организаторите са се подиграли с нея./novini.bg

 


Подобни статии:

Стрийт мода от Ева Лонгория
Опра Уинфри: как да достигна успеха?
Какво да правим при евакуация от земетресение?
Рожденият ден на Ирина Шейк в Мексико

Напиши коментар