Ексклузивни подробности за сватбата на Пит и Джоли: предателство и диета


Както всички вече знаем целият свят  чака със затаен дъх най-красивата сватба на  любимата  си двойка на Холивуд – Брад Пит и Анджелина Джоли.

Както klukarkata първа  писа, двойката  си купи  наскоро нова къща  за $ 16 млн. и е похарчила  около 100 млн. долара, за подготовката на сватбеното си  тържество,насрочено за август тази година.Шестте  деца, постоянната работа, пътуванията  и неприятностите напоследък толкова са изтощили Анджи, че тя изглежда болезнено отслабнала.Така че Анджелина Джоли е решила да се „вземе в ръце“ и да предприеме високо калорийна диета, за да качи най – малко 5 килограма към теглото си до сватбата.Въпреки всички самопризнания за изневери,  Брад Пит  забележете,  напълно подкрепя своята половинка  в това начинание,  и е готов да се съобразява с  разработената  от  нея диета.

Диетата специално за звездната двойка е разработена от  готвач Джейми Оливър, който е автор на множество книги, посветени на здравословното хранене. Известният готвач  възнамерява да“храни“  знаменитости, само с калорично но в същото време много  здравословна и вкусна храна.

Все известен факт е , че    актрисата никога не  готви у дома, с това е а ангажиран  Брад – той обича да се глези  с любимите си: картофено пюре с колбас и картофи на фурна с месо.

Дали пък всички тези драстични промени в начина на живот на една от най – обсъжданите холивудски двойки в момента не се дължи на факта, че само преди дни  Анджелина Джоли е решила да се ожени с чиста съвест и да кажете на бъдещия си съпруг за своята изневяра.37-годишната звезда призна на  49-годишният Пит, че е продалжила   се среща с любовника си, по  времето в което вече е  живяла  с Брад под един покрив. Според слухове, това признание на Анджи меко казано е шокирало Брад.Според мен именно това е причината Анджи и Пит да предприемат промени в начина си на хранене, а според вас ?

 


Подобни статии:

Сиена Милър очаква бебе
Николета Лозанова премина в отбора на блондинките
96-годишна жена практикува най-древната професия в света
48-годишната Моника Белучи се снима в разкошна фотосесия за Patrizia Pepe

Напиши коментар