„България търси талант“ е най-гледаната ТВ програма според bTV


Шоуто на bTV „България търси талант” отново е най-гледаната ТВ програма през април! Сред развлекателните програми челните позиции в топ 50 за изминалия месец традиционно заемат още сериалът Пепел от рози, българските сериали на bTV „Столичани в повече”, „Домашен арест”, „Стъклен дом” и „Седем часа разлика”, шоуто „Комиците”, „Шоуто на Слави” и др.

Традиционно bTV Новините и bTV Репортерите са на водещи позиции в класацията, както и абсолютни лидери сред новините и актуалните предавания в ефир. Предаването Тази сутрин, което се изкачва на 26-то място в общата класация, отново отчита многократно по-голяма аудитория от конкурентните блокове, като привлича средно над половин милион зрители всяка делнична сутрин.

Сред най-гледаните 50 програми за месеца са още предаванията Нека говорят с Росен Петров, Тази събота и Тази неделя, които са абсолютни лидери в своя часови слот. В класацията, при това в първата половина на таблицата, намират място и първият хърватски сериал, излъчван в България – Изборът на Лара, както и Годишните музикални награди на БГ Радио.

През април bTV попада в топ 50 с 37 програми, Нова ТВ – с 8, а БНТ1 – с 5.


Подобни статии:

Багата все още в критично състояние
Днес Георги Аспарухов – Гунди щеше да навърши 69 години
Николета Лозанова с нов имидж на блондинка
"Неприлично" предложение за сестрата на херцогиня Катрин - Пипа

Напиши коментар