Цеца Величкович разтресе „Арена Армеец“ с най- емоционалния си концерт


Заметресение най- употребяваната дума през последните часове в България.В едно истинско и при това доста приятно  земетресение  се превърна  снощи  концерта в зала„Арена Армеец”. И причина за това обаче не беше природната стихия, а близо 10-те хиляди човека, които в продължение на няколко часа пяха и плакаха с легендата на сръбската музика – Цеца Величкович-Ражнатович.Сред ВИП гостите на концерта бяха забелязани Глория с дъщеря си Симона и Андреа.

Гранддамата на балканската музика излезе в точно уречения час на сцената и в този момент времето в залата сякаш спря. Хилядите българи забравиха за нещастията, сполетяли западна България часове по-рано, прегръщаха се и пяха с все глас, а Цеца съпреживяваше с тях събитието по-възможно най-емоционалния начин.

В „Арена Армеец” можеха да се видят всякакви фенове на певицата – от 5 до 65 годишни. И всички те знаеха наизуст както старите песни на сръбската лепотица, така и новите.

„Забраненият град”, Кукавица”, „Лепи громе мой”, Пиле”, „Маскарада”, „Штета за мене”… Цеца представи един голям букет от неостаряващи хитове и доказа, че въпреки противоречивата си личност, е звезда – в пълния смисъл на думата! Два часа и половина неповторимо шоу на живо, без минутка за почивка.

Със сигурност  този емоционален концерта ще се помни доста дълго време.Сръбската певицата  още веднъж потвърди ранга си на световна звезда

 


Подобни статии:

Николета Лозанова няма да кърми малката Никол
Николета Лозанова и Валери Божинов откриха летния сезон
Виолета Сечкова провали конкурса "Мис България"?
Анелия е “БГ Модна икона 2012”.

Напиши коментар