Иван и Ирина отказали участие във „ВИП Брадър“ , но защо..


Според последните слухове Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева отказали участието си във „ВИП Брадър“ и примамливата  сума от 80 000 лв.

Всъщност продуцентът Нико Тупарев се надявал новата светска двойка да не се откаже, тъй като всички знаем колко обсъждана е двойката в момента и едно тяхно участие в риалитито на есен би донесло доста висок рейтинг за продуцентите.Да ама не!…. Опосума  набързо разбил надеждите на Тупарев.

Никога, за нищо на света не бих влязъл с Ирина в Къщата. За 800 000 лв. бих влязъл и с тризначките”, все пак казал цената си Иван.

Неотдавна се заговори, че решението двойката да не участва във „ВИП Брадър” било взето от Ирина, която се оказала доста свенлива. Водещата била категорична, че не иска да се преоблича пред камерите.

Друга скандална двойка, за която се говори, че ще блесне в риалитито са Николета и нейният съпруг Валери Божинов. Вечните съперници на семейство Божинови – Алисия и Ники Михайлов също са спрягани за едни от съквартирантите в къщата.

Очаква се зрителите на Нова телевизия да станат свидетели на голям скандал през септември, когато тръгва поредния сезон на „ВИП Брадър”.

Според запознати Ни Ло разказвала наляво и надясно, че няма търпение да започне участието й в риалитито, за да натрие носа на бившата на съпруга си. Феновете на Алисия обаче не вярват певицата да падне до нивото на футболната съпруга и да се замеси в махленски свади и интриги. Според тях Ася изобщо нямала намерение да става част от декора на прословутата къща.

Останалите участници, от които продуцентите очакват потвърждение са журналистът Крум Савов и съпругата му Мая, Ники Кънчев, Софи Маринова, Устата, Азис, Глория, Мая Бежанска, манекенката Ива Янкулова и политик, чието име засега не е известно.

Какво всъщност ще се случи тепърва следва да разберем!

 


Подобни статии:

13-годишната сестра на Кейт Мос стана модел
Звездни клюки: Наоми Кембъл убеди Владислав Доронин да зареже жена си
Клюки от Италия:Моника Белучи стана лице на козметичната линия на Dolce & Gabbana
Путин носи часовник за 500 000 $

Напиши коментар