„Пълна лудница“ от есента в ефира на Нова ТВ


Хитовото комедийно шоу „Пълна лудница“ се завръща на екран тази есен. Ефирът на Нова ТВ отново ще стане арена на култовите образи Ники Пънчев, Венета Знайкова, Грабовски, Николай Знойнов, скечове като Митницата на Спарта и още много други, добре познати и популярни от стария и обичан от зрителите формат на шоуто, защото „Пълна лудница“ се възражда именно в телевизията, в чийто ефир стартира за първи път.

Зрителите ще се забавляват с пародии на най-популярните БГ сериали, телевизионни предавания и новинарски емисии, както и още една от запазените марки на шоуто – пародии на музикални клипове. Жоро Бекъма, Мама Божка, Марчето, Карфиол Петров и компания, също няма да липсват на почитателите си, защото ще продължат да бъдат част от наистина „пълната лудница“.

За да припомни на феновете „Хвани Богат“, „Зловещо“, „На шкембе“ и много други, от 12-ти юли телевизията започва излъчването на десет от най-добрите издания на „Пълна лудница“, която стартира през 2009 г. по Нова ТВ.
Продуцентите от „Глобал вижън“ подготвят и още много други промени в шоуто. Част от тях ще разкрият Джуди и Маги Халваджиян, които ще гостуват в предаването „На кафе“ в понеделник, 2 юли.

 

 


Подобни статии:

"Ангелите" на Victoria’s Seсret се извисяват в небесата с розов хеликоптер
КЛЮКИ:Ванеса Паради и Джони Деп сложиха край на отношенията си
Дъмпела се страхувал от бащата на Благой Иванов – Багата,
По стъпките на Седмицата на модата: обувки пролет-лято 2013

3 коментара

  1. Тези са много опасни! В смисъл забавни. Имат уникални идеи – точно както едно време Слави Трифонов. Според мен са номер 1 заедно с „Комиците“.

  2. silver account каза:

    За да припомни на феновете „Хвани Богат“, „Зловещо“, „На шкембе“ и много други, от 12-ти юли телевизията започва излъчването на десет от най-добрите издания на „Пълна лудница”, която стартира през 2009 г. по Нова ТВ.

  3. silver account каза:

    “ПЪЛНА ЛУДНИЦА” Новото комедийно шоу на „Глобал вижън” и Нова телевизия „Пълна лудница” стартира на 18 април в 21 часа с продължителност 60 минути и ще се излъчва всяка събота в ефира на Нова телевизия. Продуцент на шоуто е „Глобал вижън” в лицето на Джуди Халваджиян. Негов режисьор – Магърдич Халваджиян, а главен сценарист – Влади Априлов. “Пълна лудница” е най-забавното и щуро комедийно шоу в българския телевизионен ефир. То е едно весело огледало на всичко най-значимо и интересно, което се случва в нашите телевизии. По своята същност, драматургия и форма “Пълна лудница” представлява микс от кратки пародийни гегове на популярни предавания, тв водещи и случки от ефира. Сериалът на Нова телевизия „Забранена любов” се превръща в „Разрешена любов”, „Стани богат” в „Хвани богат”, „Горещо”в „Зловещо”… Но “Пълна лудница” няма да спре да тук… Много други предавания и водещи ще се разпознаят в оригиналните скечове, дело на сценарния екип. Ето още някои от тях: „Глезала” („Огледала”), „Лека нощ, големи” („Лека нощ, деца”), „Язовир от любов” („Море от любов”) и др. В шоуто ще гостуват също и талантливи имитатори и двойници на звезди. “Пълна лудница” представлява един отделен телевизионен канал. В него има и новинарски емисии, реклами и даже нощно-еротична програма! И всичко това, построено на пародийна основа. Шоуто ще коментира и много от събитията, които се случват извън телевизията. Така всеки епизод на „Пълна лудница” ще е актуален и злободневен! Шоуто се опира на опита и таланта на актьорите Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Албена Михова, Вальо Танев и Румен Угрински. Преминавайки през школата на „Господари на ефира”, те се превърнаха във всенародни любимци. Към тях сега се присъединяват Силвестър Силвестъров, Васко Драганов и др. Ще бъде весело! Ще бъде много весело! Да се посмеем заедно!!! В ефира на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ !

Напиши коментар