Поло яки и милитъри шарки – хит в мъжките дрехи


И модата, както всичко останало, се върти в кръг. Всеки сезон или актуална тенденция напомнят за добре забравеното старо.

Есенно-зимните колекции за тази година донасят 3 позабравени линии в мъжкия гардероб.
На първо място в списъка са блузите с поло яка. След години на стилови трансформации, полото се завръща в мъжките колекции на Lanvin. Тази година тенденцията се определя и от факта, че магазините масово са залети с такава продукция. Prada също са сред модните къщи заложили на поло яките в есенно-зимната си колекция мъжки дрехи. В интерес на истината тези блузи са идеални за всякакви комбинации и можете свободно да развихрите въображението си. Дизайнерите показаха, че могат да се носят под риза, блуза или стилно спортно сако. В ежедневието успешно може да го съчетаете с чифт дънки и боти, например.


Милитъри шарките също отново ще надничат от гардероба. За разлика от тенденциите този сезон, които залагат на ярките, светли тонове, консервативните господа успешно могат да заложат на зелено-кафявата гама, без да се притесняват, че ще останат незабелязани.
Тази година камуфлажът присъства сред колекциите мъжки дрехи повече от всякога. Милитъри влиянието в модата отказва да се предаде. Неслучайно и есенната колекция на Dior носи името „A Soldier on My Own“.
Другото предимство на милитъри гамата и стила е, че дрехите се съчетават изключително лесно. Камуфлажът може да присъства във вашия тоалет и само като акцент – под формата на вратовръзка, колан, шал, чанта или друг аксесоар.


Не на последно място по значение сред актуалните линии в мъжките дрехи се нареждат и двуредите сака. Блейзерите също бяха актуални и през миналата година, въпреки това сега се завръщат отново с гръм и трясък.
Как да ги носим обаче? Двуредите сака са страхотен начин да добавите разнообразие в своя костюм и да разтърсите стереотипите в офиса. Този тип блейзери веднага биха ви отличили от останалите хора с костюм.
Обмисляйки идеята да носите отделно сакото от панталона, можете да го съчетаете и с чифт дънки, като освен подходящо за офиса, облеклото ви ще се превърне и в ежедневно.
Както сами се убеждавате тенденциите идват и си отиват, и се повтарят през няколко години. Въпреки че със сигурност пазите по нещо старо в гардероба, което сега може да влезе в употреба, не пропускайте да пообиколите и онлайн магазините предлагащи мъжки дрехи. Винаги може да се намери нещо в промоция, с отстъпка или пък модел, който да не се предлага другаде.


Подобни статии:

МОДА:Спираща дъха фотосесия на Бианка Балти за Vogue Japon - март 2012
МОДА:Седмицата на модата в Ню Йорк - Zac Posen
Седмица на модата в Милано: сицилиански страст от Dolce & Gabbana
По стъпките на Седмицата на модата: обувки пролет-лято 2013

2 коментара

  1. gold price каза:

    Маратонки се съчетават с всичко Прочетете, преди да се ядосате и да направите нервен коментар. Носейки гумени маратонки и костюм може би изглеждате много спортни и атрактивни, но не е добре, ако откажете да събуете маратонките и да настоявате, че те вървят с всичко, което имате. Те не си отиват с всичко и на моменти е необходимо да се обличате по-сносно, отколкото да изглеждате фънки. Освен това е скучно да носите отново и отново едно и също нещо. Да имате личен стил, това означава да комбинирате дрехите си от време на време и да покажете на другите, че можете да постигате няколко стила. Разбира се, това не означава, че трябва да имате толкова чифтове обувки, колкото повечето жени, но трябва да имате повече от един чифт маратонки и със сигурност трябва да имате едни официални обувки. Ще са ви необходими за официални случаи, както и за да посещавате барове от класа и клубове, където дрес-кода се изисква.

  2. НАпълно съм съгласен с gold price
    Да имате личен стил, това означава да комбинирате дрехите си от време на време и да покажете на другите, че можете да постигате няколко стила.

Напиши коментар