2013 – Годината на черната водна змия


8672[1]Хороскопи – Китайски хороскоп
Както виждате, Змията има две страни, затова тя е коварна. От една страна – тя приема само студената пресметливост, а от друга – тя е мъдра и може да разсъждава. Най-добре нещата ще вървят при хора, които се занимават с умствена дейност, учени, анализатори, учители, политици и т.н. По-труден ще бъде животът на хора с активна гражд…анска позиция, при които всеки ден кипи енергична дейност. Не забравяйте, че стопанката на годината е разсъдлива, а не прибързана, но тя е способна и на резки движения. Хороскопът за 2013 г. на Змията предразполага към качествено и философско развитие на личността. Основното нещо през новата година е да  изберете правилната тактика, тя трябва да бъде изключително добре подбрана.
Змията води аскетично съществуване, затова тя не обича тези, които харчат много пари напразно. Вгледайте се къде отиват парите на вашето семейство, може би харчите прекалено много за ненужни неща, които никога няма да използвате?
Змията е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни романи или романтични срещи. Преди всичко сериозност, затова годината на Змията ни дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги, за цял живот, а също така и стремеж за узаконяване на отношенията. Тези, които лекомислено се отнасят към връзките, Змията няма да ги толерира. Ако вие срещнете своя съпруг/съпруга в годината на Змията, то заедно със сериозните намерения, ви очакват красиви комплименти и ухажване. Годината на Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.
В началото на годината на Змията всеобщото внимание ще бъде фокусирано върху потребностите на държавата, също така при много хора ще се появят проблеми от битов характер, недостиг и липса на основни неща, необходимост от подобряване и преустройство на жилищата. При много от тях на хоризонта няма да се вижда повишаване на материалното благосъстояние, но перспективи за израстване в кариерата ще зарадва болшинството от работещите хора. За мечтаещите бързо да получат много материални блага, надеждата бързо ще се изпари. Трябва да се пазите от влагането на валута в чуждестранни банки. В началото на
годината се очаква обостряне на хронични заболявания, а също и заболявания, които се появяват периодично. Хората, знаещи своите слаби места, трябва отрано да се запасят с лекарства.
От месец февруари хороскопът за 2013 г. на Змията не обещава нищо добро за любителите на случайните печалби и за хората със свободни професии, както и за тези, които не са трудоустроени и са без работа. В обществото се очакват значителни размествания и появата на нов слой от хора. В чиновническите среди се очакват кадрови размествания. В държавните управляващи органи ще бъдат приети нови реформи и национални проекти. При много от лидерите се ,очаква нарастване на авторитарността, стремеж към властта, към почитта и уважението. Много могат да забравят тези, които са им помогнали да се издигнат до върховете на властта. Някои дори ще започнат да демонизират тези хора, защото пред тях ще стоят много повече съблазни. Но вътрешните сили и устои на тези хора, влезли във властта или постигнали по-големи успехи в кapиеpaтa си, ще се изчерпат, ако те започнат да правят всичко в свой интерес.
От месец март се очаква едно след друго възход и падания в правителствените върхове. Не е необходимо за всяка управленска длъжност да започнат да се правят митинги или изявления. Препоръчва се на управляващите да се заемат с решаването на неотложните проблеми, които изискват детайлно разглеждане или упорита работа. Звездите ще бъдат благосклонни към тези хора, които внимателно ще планират времето си, предвиждайки потенциалните проблеми и обмисляйки всяка стъпка във всичко, което ще правят. В противен случай последствията, дори в най-простите / както на вас ще ви се стори/ решения, може да има необратими последици. Болести, които сте се опитвали да самолекувате с лекарства, ще се появят с нова сила, също така ще възникнат проблеми със здравето при тези хора, които са забравили за упражненията за подобряване работата на гръбначния стълб, гръбначните нерви и лечението на остеохондроза. Никой не бива да очаква, че съдбата ще му поднесе подарък или приятно развлечение, човек трябва да върви сам към целта си и да преодолява трудностите със своето постоянство и упоритост.
Хороскопът за 2013 г. на Змията ще бъде успешен по отношение на здравето, но само за тези, които ще го следят отблизо, ще се пазят от инфекции и ще прочистят организма си cлед края на зимата от натрупаните в него токсини. След около три месеца след новата година трябва да промените вида на дейността, или да изградите своя дейност по един съвсем нов начин, ако не направите това, лошият късмет ще ви придружава навсякъде. Внимавайте за хората от вашето обкръжение, за да не може те със собствените ви аргументи да ви поставят под свое влияние и зависимост. Змията счита, че всеки трябва да има собствено мнение и собствена правда. Да живее в хармония и равновесие.
Към средата на годината започва най-ползотворният период. Всички ще започват да бързат и да работят добре. Важна работа предстои на хората на ръководни постове, на тях ще им се наложи да организират задружен, приятелски работен колектив, който да работи по нов начин, ако не направят това, работата на предприятието е обречена на провал.
Не си струва да се отправяте на пътешествие в годината на Змията, тъй като тя е вярна на традициите си и на своя дом в дупката си. Не бива да работите за износ, пазете сърцето и гръбначния стълб. През пролетта може да похарчите голяма сума пари, които не са ваши. Затова, не взимайте кредити нито от приятели, нито от банки, тези пари няма да ви бъдат от полза


Подобни статии:

Цвета на 2012
Бременната Ума Търман на разходка с яхта (Снимки)
Благой Иванов – Багата проходи
Лято в Сен Тропе: Ирина Шейк и Кристиано Роналдо на плажа

Напиши коментар