Джони Деп направи предложение на Амбър Хърд


Perrier-Jouet Celebrates The Art Of Elysium's 7th Annual HEAVEN Gala Presented By Mercedes-Benz

Както всички вече знаем, западните медии не престават да  коментират евентуален годеж между  актьорите   Амбър Хърд и Джони Деп. Всъщност по-рано тази седмица, папараци направиха снимка, на която ясно се вижда ,как прекрасен пръстен  на  безименния пръст краси ръката на  актрисата.Това бе достатъчен повод  таблоидите да започнат да тръбят за евентуален  годежи между звездите.

Близък до двойката сподели с пресата…

„Предложението бе направено в навечерието на Коледа.Оферта случи в навечерието на Коледа. Но Амбър все още не е дала своето съгласие. Тя реши, че и трябва време за да вземе своето решение .“

Всъщност информация за това, че Джони е подарил на Амбър диаманти за 50 хиляди долара по Коледа, бе изтекла още тогава.Всички обаче разбраха за колие и обици, явно пръстена е допълнение към скъпоценният  комплект.

Новината за годежа, очевидно повлия и на екс – половинката на  Джони – Ванеса Паради.Съвсем наскоро тя смени прическата.

Амбър и Джони са  заедно от 2011 г. насам: актьорите се срещнаха на снимачната площадка на „The Rum Diary“. Тогава актьорът  реши да се раздели с Ванеса, с която  съжителства 14 години. Ванеса и Джони имат две деца.

 

A bashful Amber Heard keeps her head down after dinner at Ago

 


Подобни статии:

Вижте как поддържат форма Пенелопе Крус и Айшвария Рай
Моника Белучи се снима за Dolce & Gabbana
Момичетата Бекъм на разходка
Верен на себе си :Ели Сааб пролет/ лято 2014

Напиши коментар