Анджелина Джоли с поредната операция:този път вените на ръцете


World War Z - World Premiere - Red Carpet Arrivals

Анджи се подготвят активно за предстоящата сватба и ще направи всичко възможно  това значимо събитие  да бъде изпипано до последният детайл. Разбира се, 38-годишната звезда иска да изглежда перфектно, особено в сватбените снимки, които ще обиколят  всички световни медии. За тази цел Джоли обмисляла  операция, която  да коригира изпъкващи вени по  ръцете й.

Според западната преса, една  от най-очакваните сватбата на годината ще се проведе това лято. Запознати твърдят, че Мис Смит дори  успяла  да избере сватбената си  рокля, която е без ръкави. Според клюките, които се носят , Анджи винаги е имала  комплекс от  изпъкналите си вени.Познавайки стила на красавицата,едва ли ще допусне нещо във перфектната и визия да не бъде наред.

Близки до  актрисата казват, че за да се реши този проблем, половинката на Брад ще трябва да повиши теглото си.Това според тях било невъзможно, тъй като  актрисата е  твърде заети и понякога забравя да се храни. Освен всичко ,според самата нея трябвало да бъде кльощава, за да изглежда привлекателна за мъжа си  и феновете си. Така че единственото решение  е операция.

Е , разбираемо е с мъж   като Брад Пит ,кой не би искал да бъде перфектен!

EXCLUSIVE: Angelina Jolie on set of the filming of 'Unbroken' in Tamworth, NSW, Australia

 

 

EXCLUSIVE: Angelina Jolie on set of the filming of 'Unbroken' in Tamworth, NSW, Australia

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Сина на Марион Котийар е нейно копие (снимки)
Коя е тайната на щастливите хора?
Слабо земетресение бе усетено в Бургас
Дженифър Анистън пазарува в Париж с приятеля си

Напиши коментар