Дейвид Бекъм представи колекцията си бельо за H & M


47610_93448

Известният футболист Дейвид Бекъм (David Beckham) се снима в главната роля за рекламното видео на новата  си колекция бельо  H & M.

Известният  спортист представи своя колекция от мъжко бельо, който бе създадено в сътрудничество с марката H & M. Колекцията  е била наречен – David Beckham Bodywear Collection. В главната роля за рекламна кампания на новата колекция  се снима лично мускулестият  футболист.

Режисьор  на  видеото е датчанинът Никълъс Уиндинг  Рефн (Nicolas Winding Refn), което е познат на публиката с  филмите  Карам“ и „Само Бог прощава с  участието на Райън Гослинг (Ryan Gosling). Според Дейвид, Никълъс успява  да пресъздаде истински екшън, който перфектно  изразява идеята на колекцията.

Ролята, действително, е много динамична и вълнуваща. Сюжета представя как Бекъм се озовава на покрива на сграда след фотосесия. За да стигнете до сградата, красавецът  трябва да изпълни серия от рисковани каскади.  Футболист призна, че не му е било  лесно да скоча  върху покривите  почти голи в продължение на три дни. Но 38-годишният спортист стоически  е издържал изпитанието, дори се е вживял в ролята си на актьор.

Интересното тук е , че в резултат на всичко това,са направени две версии на ролята.Едната по „целомъдрена“ по названието covered и  по откровена версия  – uncovered.Феновете на мускулестият   Бекъм ще имат възможността да изберат по – добрата според тях версия.Именно тя, ще бъде показана по време на ежегодният футболен турнир.

Колекцията ще бъде на разположение в избрани магазини на марката H & M  от 30 януари.

47610_93450

 

 

47610_93451

 

47610_93452

 

47610_93446

47610_93447

 


Подобни статии:

Днес светът се раздели с големият гръцки изпълнител Димитрис Митропанос
Здрави манекенки, над 16 години по страниците на Vogue
Кристиано Роналдо и Ирина Шейк на мач в Мадрид
Анджелина Джоли: брака на Дженифър Анистън е обречен

Напиши коментар